info@termis.hr +385 51 / 266 465

O nama…

Termis d.o.o. je tvrtka osnovana 1990. godine sa sjedištem u Rijeci, na adresi Radnička 43. Naša glavna djelatnost je termoenergetski marketing, inženjering i servis. Dugi niz godina djelovanja na tržištu i stečena iskustva, dovela su nas do uske specijalizacija u sferi klimatizacije, grijanja i ventilacije.

Temelj našeg dugogodišnjeg poslovanja i postojanja na tržištu uvelike pridonosi da smo jedan od vodećih uvoznika, distributera te ovlaštenih servisera za Daikin opremu u Hrvatskoj. 1998. je godina koju smatramo prekretnicom u našem poslovanju. To je početak poslovne suradnje s Daikin Europe Grupom, odnosno time postajemo dijelom mreže neovisnih distributera za Hrvatsko tržište.

Politika poslovanja prvenstveno je usmjerena je na naš stručni kadar koji se sastoji od: inženjera, ekonomista, servisera i montažera koji sustavno i kontinuirano upotpunjuju svoja znanja na seminarima, simpozijima i edukacijama.

Misija našeg poduzeća usmjerena je prema zadovoljstvu naših klijenata, partnera i poslovnih suradnika. Naš stručni tim dati će Vam konkretne i kvalitetne prijedloge i rješenja u svim fazama: od projektiranja do faze izvođenja instalacije te do konačne faze u pogledu servisa i održavanja. Ulaganje u znanje, pružanje visokog nivoa kvalitete prodajne i post-prodajne usluge klijentima, našim partnerima i potencijalnim investitorima, mislimo da naše poduzeće čini drugačijim od ostalih.

Uvjerite se sami!